Skip to main content

Retourneren

Uiteraard kan het voorkomen dat u iets heeft bestelt via onze website wat u wilt terug sturen. In onze algemene voorwaarden staat exact aangegeven wat u kunt retourneren. Hieronder de uitleg:

In principe kunt u alles tot 14 dagen ontvangst aan ons retourneren zonder opgaaf van reden. Een uitzondering wordt alleen gemaakt voor artikelen die op maat zijn gemaakt. Denk hierbij aan computers waarbij speciale onderdelen op uw verzoek zijn besteld en gemonteerd. Gebruik hiervoor ons modelformulier voor herroeping. Gewoon download, printen en bijsluiten. Geen printer? Geen probleem. Stuur ons een mail met u gegevens en de informatie over de producten die u terugstuurt (ordernummer, product beschrijving). En stuur gewoon uw product aan ons retour.

U mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:
• U een account heeft aangemaakt als privé persoon en niet als bedrijf.
• U het product niet gebruikt heeft, slechts kortstondig getest.
• Er geen zichtbare schade op het product te vinden is of duidelijke tekenen van gebruik zichtbaar zijn.
• Het product en alle onderdelen die erbij horen, in dezelfde staat wordt geretourneerd zoals het naar u was verstuurd.

Speciale gevallen waarbij u geen gebruik mag maken van het herroepingsrecht:
• Producten die voor u gemaakt/besteld/geassembleerd zijn naar uw eigen persoonlijke specificaties.

We zullen het te crediteren bedrag verminderen indien:
• Producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.
• Producten of verpakkingen beschadigd, beschreven of beplakt zijn (zodat het niet als nieuw verkocht kan worden).
• Onderdelen ontbreken (handleidingen, kabels, adapters, enz.) in de retourzending.

Na ontvangst van uw retour zending zullen we deze binnen 7 dagen (meestal veel sneller) crediteren en terug storten op uw rekening waarvan u de order heeft betaalt. Indien u de gehele bestelling retourneert ontvangt u ook het volledige factuur bedrag terug. We hanteren geen verzendkosten, u krijgt dus u volledige aankoopbedrag terug.

Als verzender bent u verantwoordelijk voor het product totdat het product bij ons is retour gekomen. Verpak het product daarom bij voorkeur in de originele productverpakking én verzenddoos met opvulmateriaal. Wij adviseren u om het product verzekerd te laten verzenden tegen nieuwwaarde. Bij een beschadiging of verdwijning zal de transporteur aan u het schadebedrag uitkeren. Als u de zending niet verzekerd laat verzenden kunt u ingeval van schade of vermissing geen aanspraak maken op een vergoeding of op de eventueel aanwezige productgarantie. Bij ons geen ingewikkelde retour formulieren u stuurt de bestelling eenvoudig terug met een kopie van de factuur of onder vermelding van het factuur/ordernummer.
Het is ook mogelijk om een retour label bij ons aan te vragen, u ontvangt dan per e-mail of per post een retour label wat u op het pakket plakt en daarna afgeeft bij een Postnl vestiging de kosten hiervan zijn € 7.95. U pakket wordt dan verzekerd verstuurd tot een gewicht van 30 kg.

Defect? Dan verzend u uiteraard gratis!
Neem voor retouren i.v.m. een defect of fout altijd vooraf contact met ons op. We sturen u dan namelijk een gratis verzend etiket. Uiteraard kunt u hiervoor ook onze whatsapp plugin gebruiken op de website of gewoon bellen naar 06 – 570 43 439.

Retour adres:

Blue Monkey
Gildepas 12C
5076 AN  Haaren

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen we je helpen?