Skip to main content
Gratis verzending
via Post.nl
1 – 2 werkdagen levertijd.
Niet goed geld terug.
14 dagen
Veilige betaling.
Via Ideal
3 maanden garantie.
1 jaar op nieuwe PC’s

Blue Monkey refurbished Game PC’s zijn gemaakt met een combinatie van tweedehands en nieuwe onderdelen en komen met 3 maanden garantie.  De RGB PC’s komen met een nieuwe behuizing.

Instap Game PC

Met deze instap systemen heb je een leuke, betrouwbare PC met volop uitbreidingsmogelijkheden. De PC biedt veel waar voor je geld en je kan er de meeste huidige games prima op spelen in medium grafische settings op full HD.

 
 
 
 

Medium Game PC

Deze PC’s bieden net wat meer vermogen zodat je games zoals Fortnite vloeiend met 80/85  fps op epic (full HD) kunt spelen. Wil je net wat meer rekenkracht maar niet meteen veel meer uitgeven dan is de i7 processor een goede optie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

High End Game PC

Wil je zorgeloos gamen met voldoende power om alle games vloeiend te spelen? Dan is dit een prima optie voor jou. De meeste games spel je vloeiend op de hoogste instellingen op full HD. Ook geschikt voor foto en videobewerking.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Epic Game PC

Onze snelste PC’s. Gamen zonder grenzen. Zelfs de zwaarste games zoals Flight Simulator 2020 en Red Death Redemption speel je zonder problemen op de hoogste instellingen. Voor de gamer die geen concessies wil doen.

 
 
 
 
 
 
 
 
Open chat
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen we je helpen?