Skip to main content
 
 
 
 
 

Maak geheel vrijblijvend (zonder aankoop verplichting) een afspraak. Je kunt zo jouw favoriete game testen op een PC uit ons refurbished assortiment. We zorgen er dan voor dat de door jou gekozen PC met het spel klaar staat. Zo kun je zien hoe snel de PC is. En wat de verschillen zijn tussen de diverse PC’s die we aanbieden.

Hoe werkt het?
Simpel, geef aan welke PC je graag zou willen testen, kies daarbij de spelen die je graag zou willen zien en kies een datum en tijd uit die jou het beste uit komt. Dit kan op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 en op zaterdag van 11:00 tot 13:00. Om te zorgen dat we de PC voor je klaar hebben staan adviseren we om minimaal 24 uur van te voren een afspraak te maken.

Kan ik altijd langskomen?
Helaas komt het voor dat onze agenda al vol is of dat een bepaald moment echt niet goed uitkomt. We bellen je altijd om de afspraak te bevestigen en indien nodig om een samen een andere datum en tijd te bepalen waarop het wel mogelijk is. We adviseren om minimaal 24 uur van te voren je afspraak te plannen.

Kan ik elk spel spelen?
We hebben een keuze uit een 14-tal populaire games. Deze games geven een goed beeld van de mogelijkheden die een PC te bieden heeft.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen we je helpen?