Wat ga je met je nieuwe PC doen? Niet elk spel of programma eist even veel van je computer. We hebben bij Blue Monkey wat spelen op een rij gezet. In de kolom basis systeem vind je de PC waarmee je het spel prima kan spelen. In de aanbevolen kolom vind je de PC waarmee je dit spel voluit vloeiend kunt spelen. 

Kom je er toch niet helemaal uit? Geen probleem, app, mail of bel ons.

Minecraft

Een spel wat niet het uiterste van je systeem zal eisen. Onze instap pc’s bieden al ruim voldoende om dit spel op hoge resolutie te spelen.

Fortnite

Een spel wat je al met een instap game PC lekker vlot kunt spelen met hoge instellingen. Wil je in epic spelen op 144 fps dan adviseren we een high-end game PC.

Euro Truck Simulator 2

Een spel wat niet het uiterste van je systeem zal eisen. Onze instap pc’s bieden al ruim voldoende om dit spel op hoge resolutie te spelen.

Overwatch

Een shooter die op onze instap pc’s al prima en vlot draait. Maar net als elke shooter is snelheid vaak van belang. We adviseren hier onze high-end Game PC.

GTA V – Grand Theft Auto 5

Een grote shooter die vrij veel vraagt van je game PC. Je kunt deze game prima spelen met onze medium Game PC . Kies je voor de High- End game PC dan kun je ook alles op de hoogste settings spelen.

Counter Strike Go

Een game die op onze instap pc’s al prima en vlot draait. Maar net als elke shooter is snelheid vaak van belang. We adviseren hier onze medium Game PC.

World of Warcraft Shadowlands

Een erg groot spel met een grote wereld. Wil je van al het grafisch geweld genieten dan adviseren we een medium systeem. Wil je alles uit het spel halen dan adviseren we een high-end Game PC.

Call of Duty: Cold war

Een van de mooiste shooter games met veel grafisch geweld. We adviseren een medium systeem om vloeiend op hoge resolutie te spelen. Wil je alles uit het spel halen met maximale fps, kies dan voor de epic Game PC.

iRacing

De ultieme racesimulator. Deze simulator vraagt veel van je computer en wij adviseren dan ook om voor de i7 variant te kiezen. Wil je de ultieme ervaring ga dan voor de epic Game PC.

Flight Simulator 2020

De wereld als je speelveld. Deze vliegsimulator vraagt erg veel van je systeem. Je kunt al genieten van de game met onze medium Game PC. Wil je echt alles uit het spel halen adviseren we echt de epic Game PC.

Instap Game PC

Met deze instap systemen heb je een leuke, betrouwbare PC met volop uitbreidingsmogelijkheden. De PC biedt veel waar voor je geld en je kan er de meeste huidige games prima op spelen in medium resolutie.

Medium Game PC

Deze PC’s bieden net wat meer vermogen zodat je games zoals Fortnite vloeiend met 80/85  fps op epic kunt spelen. Wil je net wat meer rekenkracht maar niet meteen veel meer uitgeven dan is de i7 processor een goede optie.

High End Game PC

Wil je zorgeloos gamen met voldoende power om alle games vloeiend te spelen? Dan is dit een prima optie voor jou. De meeste games spel je vloeiend op de hoogste instellingen. Ook geschikt voor foto en videobewerking.

Epic Game PC

Onze snelste PC’s. Gamen zonder grenzen. Zelfs de zwaarste games zoals Flight Simulator 2020 en Red Death Redemption speel je zonder problemen op de hoogste instellingen. Voor de gamer die geen concessies wil doen.