Skip to main content
Gratis verzending
vanaf 50 euro
1 – 2 werkdagen levertijd.
Niet goed geld terug.
14 dagen
Veilige betaling.
via Ideal
3 maanden garantie.
1 jaar op nieuwe PC’s

Kies eerst jouw configuratie en daarna je behuizing!

Wat ga je met je PC doen? En wat vind je belangrijk? Speel je fortnite en mincraft en zoek je een betaalbare nieuwe PC die al je games vlekkeloos speelt? Kies dan voor een instap PC. Wil je flight simulator 2020 spelen op de hoogste instellingen? Kies dan een High end game PC. Zo hebben we voor elke gamer wel een geschikte game PC.

Naast onze instap, medium. high-end en Epic game PC’s. Hebben we ook altijd onze specials. Deze PC’s zitten tussen onze instap en medium in en bieden een goede PC die breed inzetbaar is voor een scherpe prijs. Nu zijn dit onze “Herfst Specials”. Deze komen beide met een RTX 4060 8 GB en u kunt kiezen tussen de AMD Ryzen 5 5500 en de Intel i5 10400F. Deze processoren zijn ongeveer even snel en zorgen samen met de RTX 4060 voor een snel systeem voor de veeleisende beginner.

Onze instap PC’s zijn goed om games als Fortnite, GTA V en Minecraft op de hoogste instellingen te spelen. Zwaardere games speel je op medium tot hoge grafische instellingen. Op Full HD.

We bieden een i5 en een i7 model. Het i7 model is gemiddeld zo’n 15% sneller. Wil je meer opslag? Dan kun je dit eenvoudig toevoegen onderaan de pagina van de PC.

Onze medium PC’s zijn goed om zwaardere games op hoge grafische instellingen te spelen. Voor een hoop games heb je zelfs rekenkracht over.

We bieden een i5 en een i7 model. Het i7 model is gemiddeld zo’n 10% sneller. Wil je meer opslag? Dan kun je dit eenvoudig toevoegen onderaan de pagina van de PC.

Onze High End PC’s zijn goed om de meeste huidige games op de hoogste instellingen te spelen op full HD. Lekker onbezorgd aan de slag met al je games.

We bieden een i5 en een i7 model. Het i7 model is gemiddeld zo’n 15% sneller. Wil je meer opslag? Dan kun je dit eenvoudig toevoegen onderaan de pagina van de PC.

Onze epic game PC’s brengen de snelle 13e generatie van intel samen met de monster kracht van de RTX 4080 met 16 GB grafisch geheugen.

We bieden een i7 en een i9 model. Het i9 model is gemiddeld zo’n 10% sneller.

Open chat
Hulp nodig?
Hallo, hoe kunnen we je helpen?