Betaal per Maand is een betaalmogelijkheid waarmee u uw aankoop voor een laag bedrag per maand terugbetaalt in termijnen. Zo kunt u nú kopen wat u écht wilt hebben.

De voordelen van Betaal per Maand

• Geschikt voor aankopen van € 300 t/m € 4.999
• Direct genieten van uw aankoop
• Vast maandbedrag
• Gratis extra of eerder aflossen
• Direct online geregeld

Aanvragen
Klik op de aanvraag knop die je ziet bij je product of vul hieronder het formulier in.

Beoordeling
Santander Consumer Finance neemt contact met u op.  Wij vragen om uw gegevens en om een upload van foto’s/ scans van een aantal documenten, zodat wij uw aanvraag kunnen beoordelen.

Ondertekening
Onderteken gemakkelijk online met iDIN.

Klaar en geregeld!
Blue Monkey neemt contact met u op en maakt u bestelling verder in orde, waarna u Santander in maandelijkse termijnen terugbetaalt.
Veel plezier met uw aankoop!

Hoeveel kost Betaal per Maand?

Onderstaand vindt u een voorbeeldberekening van het bedrag dat u per maand betaalt voor een aankoop
van € 399, € 599, en € 999 met een looptijd van 36 maanden.

Een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance. Toetsing en registratie BKR. Bekijk hier de algemene voorwaarden. Blue Monkey treedt op als vrijgestelde bemiddelaar van Santander. Blue Monkey en Santander geven geen advies. U dient zelf te bepalen of het door u gewenste financieel product aansluit bij uw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Over Santander

Santander Consumer Finance S.A., branche Nederland is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in consumentenfinancieringen en onderdeel van de Santander Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Santander is trotse sponsor van het F1-team Scuderia Ferrari. Santander is volledig toegewijd aan het aanpakken van klimaatverandering. En als Europa’s grootste aanbieder van autofinancieringen, zijn zij vastbesloten om de auto-industrie te helpen bij het vergroenen.

Tips voor een vlekkeloos verloop

  • Maak een sreenshot/foto van uw winkelwagentje en stuur dit via een Whatsaapje (06 – 570 43 439) of email naar Blue Monkey.
  • Nadat u alle documenten heeft aangeleverd en uw aanvraag word ingediend, duurt het maximaal 48 uur voordat deze is verwerkt.
  • Blue Monkey heeft geen invloed op (de snelheid van) uw aanvraag bij Santander Consumer Finance.

Doe je aanvraag!